Servicii

Serviciile oferite de TODIGITAL

Ce este TODIGITAL si cu ce se ocupa

TODIGITAL este numele brand-ului in randul fotografierii, infiintat la mijlocul anului 2014. TODIGITAL se ocupa de realizarea lucrarilor de calitate atat pentru persoane fizice cat si pentru companii. Pentru un stil natural, artistic si creativ al fotografiilor TODIGITAL asigura toate lucrurile necesare.

TODIGITAL adopta un stil foto-jurnalistic in timpul evenimentelor, nunti, botezuri, spectacolelor, petrecerilor, acest lucru ajutand la obtinerea si captarea unor imagini vii, spontane, pline de naturalete, captarea incarcaturilor emotionale sau ale unor detalii pe care nu le-ati observat in mod normal. Pe langa atitudinea foto-jurnalistica pentru a fi intregit TODIGITAL ofera servicii evenimentului, cateva fotografii tip sedinta foto care completeaza si diversifica lucrarea foto, desfasurata si surprinsa în timpul evenimentului.

TODIGITAL de asemenea se ocupa de captivarea unor poze inedite, dar si formale totodata, pentru absolveti si nu numai.

TODIGITAL surprinde tematic portrete, in locuri special amenajate si naturale in acelasi timp, locuri care se aliniaza perfect cu chipurile si formele persoanelor din timpul sedintei foto.

TODIGITAL beneficiaza de o aparatura de inalta calitate care asigura buna desfasurare a sedintelor foto si ofera certitudinea unor fotografii de inalta calitate.

Nikon D800

Nikon D800

Nikon AF-S NIKKOR 50mm f/1.4G

Nikon AF-S NIKKOR 50mm f/1.4G

Nikon AF-S NIKKOR 28mm f/1.8G

Nikon AF-S NIKKOR 28mm f/1.8G

Nikon Speedlight SB-910 AF iTTL

Nikon Speedlight SB-910 AF iTTL

Nikon MB-D12

Nikon MB-D12L

Alte accesorii:

Accesorii
  • Lowepro Flipside 300
  • SanDisk SD 32GB Extreme SDHC UHS-I Card 45MB/s (4 buc)
  • Blenda reflexie 5 in 1 110CM
  • Nikon EN-EL15 (2 buc backup)
  • Filtre UV si de Polarizare HOYA
  • Stativ de lumini Giottos cu amortizare pneumatica
  • Kast Speedlite-EL Bracket
  • Kast KSB Softbox 70x100cm

Ce fel de servicii ofer?

Icon 01

Sedinte foto profesionale

Ofer o gama variata de servicii profesionale in domeniul fotografic pentru evenimentele importante din viata ta precum: nunta, logodna, botezul, aniversare de nastere, portret individual, portret cuplu, portret copii, bebelusi, mamica cu burtica, s.a.m.d.

Doresti sedinta foto profesionala? Cum procedezi?

Icon 02

Nimic mai simplu!

Ma puteti contacta atat telefonic (075 222 5171) cat si prin e-mail (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) pentru a stabili o intalnire cu privire la toate detaliile sedintei foto.

In ce zona a tarii lucrez?

Icon 03

Working zone

Serviciile pe care le prestez se vor efectua atat in judetul Arad cat si pe intregul teritoriu al Romaniei sau chiar pe plan extern.

Locatia sedintei foto?

Icon 04

Unde va voi poza

Cum am specificat si in punctul 2, acest aspect va fi discutat impreuna cu tine cand ne vom intalni. Te voi ajuta cu niste idei pentru o locatie cat mai buna, in general intr-un loc unde lumina naturala este la discretie dar, ideile tale sunt pe primul plan iar in general sunt foarte bune! :)

Garderoba sedintei foto si recuzita proprie

Icon 04

Vestimentatie si culori

Eu te voi ajuta cu privire la culorile adecvate (mai ales la fotografiile de grup, de familie, s.a.m.d), se pot face schimburi de vestimentatie pe parcursul sedintei foto. Recuzita proprie este mai mult decat binevenita.

Surprize neplacute in timpul sedinte foto

Icon 04

Oops...

Uneori se mai intampla ca in decursul sedintei foto sa avem parte de evenimente neplacute cum ar fi: ploaia de vara, vantul puternic, copilul nu coopereaza, s.a.m.d. In aceste cazuri sedinta foto va fi amanata si reprogramata.

Doresti oferta pentru evenimente? Click Aici

Add comment


Security code
Refresh

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com