Despre

Te salut!

Nu sunt un maestru in ale cuvintelor, asa ca prefer sa citez din descrierea facuta de un prieten.

"Paul Todinca - un tanar fotograf ce a inflorit frumos. El s-a nascut pe 2 Iulie 1993, la Arad, dar sa vorbim si despre trecutul lui.

Cariera de fotograf a lui Paul a inceput ca un hobby in urma cu cativa ani. Tanarul viitor fotograf, pe vremea aceea, in care a avut contact o lunga perioada cu persoane din acest domeniu a hotarat sa isi urmeze propriul drum.

La sfarsitul anului 2013 si inceputul anului 2014 fotograful nostru, Paul, a achizitionat aparatul de fotografiat mult visat pe vremea aceea, trecand ulterior la ceva mai performant si mai costisitor pentru a multumi o gama mai larga din cei pe care el ii fotografiaza.

Tanarul artist in arta fotografierii a spus : " Iubirea si creativitatea pentru ceea ce fac m-au adus aici, m-au construit as putea spune. Desigur, au avut o mare contributie si mi-au slefuit caracterul toate persoanele deosebite alaturi de care am colaborat si persoanele alaturi de care am avut sedinte foto care, pentru mine, au fost toate deosebite." In doar cateva simple cuvinte Paul isi spune devotamentul lui fata de magia fotografierii. Fotograful nostru sustine faptul ca tot timpul este loc de mai bine si ca el isi doreste sa fie mai aproape de perfectiune, in fiecare zi, pas cu pas."

Multumesc pentru cuvintele frumoase.

Lasa-mi mesaj  Oferta evenimente

Paul Todinca Paul Todinca

Add comment


Security code
Refresh

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com